Sándor, Ede
-5 °C
-2 °C

Gellei Imre kijelölte a Macedónia elleni kezdőcsapatát

MTI
2001.11.13. 19:47
Gellei Imre szövetségi kapitány a kedd esti edzés előtt kijelölte kezdőcsapatát a Macedónia elleni szerdai, Megyeri úti (20.15 ó) barátságos mérkőzésre.
Eredetileg Kabátot szerette volna játszatni, de a török Izmir Göztepe játékosa a délelőtti tréningen egy lövés után arra panaszkodott, hogy fáj a combja. A magyar válogatott edzése még el sem kezdődött, máris eldőlt, hogy Kabát Péter nem tudja vállalni a játékot, így Tököli Attila, a Dunaferr csatára került be a kezdőcsapatba. A tréninget megelőzően Lejkó Dezső még egyszer megvizsgálta a futballista lábát, és nem engedélyezte számára a játékot. Kabát kedd délelőtt egy lövés közben szenvedett combizom-húzódást.
A délutáni ultrahangos vizsgálat során megállapították, hogy Mátyus Jánosnak a belső térdszalagja húzódott meg. Az Energie Cottbus védője ennek ellenére az együttessel marad, és csütörtökön utazik vissza Németországba, ahol folytatják a kezelését.
A tervezett összeállítás:
Babos Gábor - Bodnár László, Kuttor Attila, Juhár Tamás, Füzi Ákos - Pető Tamás, Lisztes Krisztián, Sebők Vilmos, Dárdai Pál - Tököli Attila, Ferenczi István