Gábor, Karina, Ders
-3 °C
7 °C

Reszeli zártkapus edzéseket tarthat, de közszereplést nem vállalhat

MTI
2001.11.23. 18:06
Muszbek Mihály, a Magyar Labdarúgó Liga (MLL) igazgatója pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Reszeli-Soós István, a Sopron március 4-ig eltiltott vezetőedzője zártkapus tréningeket tarthat, de közszereplést nem vállalhat.
A tréner hivatalos személyként nem vehet részt bajnoki-, kupa-, teremlabdarúgó-mérkőzésen vagy bármilyen olyan futballeseményen, ahol a közönség és a média jelenléte megengedett.
A meccsek alatt nem ülhet a kispadon, nem mehet be csapata öltözőjébe, és semmilyen formában nem tarthatja a kapcsolatot a játékosokkal, valamint a vezetőkkel. Kizárólag olyan jogok és kötelezettségek illetik meg, mint a jeggyel rendelkező nézőket.
Nem adhat interjút, nem vehet részt szurkolókkal vagy szponzorokkal kapcsolatos hivatalos rendezvényeken. Tréningeket csak zárt kapuk mögött tarthat.
- A vezetőedző valószínűleg fellebbezést nyújt be a fegyelmi határozat ellen - mondta az MTI-nek Klement Tibor, a futballcsapatot működtető kft. ügyvezető igazgatója. - Remélem, a jogerős ítéletig nem kell sokat várnunk.
Reszeli-Soós azért kapta büntetését, mert a november 3-i Vasas elleni bajnokin meglökte a tartalék-játékvezetőt, és ezért felküldték a lelátóra.