Piroska
-1 °C
5 °C

A Videoton meghosszabbította Várhidi Péter szerződését

MTI
2001.12.20. 15:33
Viniczai Tibor, a Videoton labdarúgócsapatát működtető kft. ügyvezető igazgatója bejelentette, hogy kettő plusz egy évvel meghosszabbították Várhidi Péter vezetőedző június 30-án lejáró szerződését.

A csapat szereplése megfelelt az elvárásoknak: a bajnokság előtt az 1.-6. hely megszerzése volt a cél, 22 forduló után a fehérvári együttes 36 ponttal negyedik.

A téli szünetben jelentős változások várhatók a játékoskeretben: Szlezák Zoltán a nyári szünetben szerződött a Megyeri útról a Videotonhoz, az újpestiek most szeretnék visszahívni a védőt.

Szabadlistára került Daniel Usvat, Sipeki István, Kovács Attila, Balassa Péter, Havrán József, Hompoth Balázs és Csordás Tamás, megfelelő ajánlat esetén a vezetők nem zárkóznak el Kiskapusi Balázs elengedésétől sem. A brazil Leo kölcsönadási szerződését - amely december 31-én lejár - nem újítják meg.

A távozók helyére érkezhet Vasas Zoltán Győrből, illetve Juhász Tamás és Halmosi Péter Szombathelyről. A felkészülés a tavaszi idényre január 3-án kezdődik.