Benedek
-4 °C
5 °C

Elindult a Fradi új weboldala

Index
2001.12.21. 15:10
Karácsony előtt három nappal beindult a nagy érdeklődéssel várt hivatalos weboldal, így mostantól a www.FTC.hu oldalon minden a Ferencváros iránt érdeklődő internetfelhasználó megtalálhatja az érdeklődésének megfelelő híreket. Az oldal a Ferencváros Labdarúgó és Sport Kft. kiadásában jelenik meg, így elsősorban a labdarúgó csapattal kapcsolatos híreket tartalmazza, de az oldalról linkek útján a jövőben elérhető lesz a Ferencváros többi szakosztálya is.
A www.FTC.hu oldalt december 21-én 14 óra 30 perckor Keller József és Lipcsei Péter indították el. A két játékos az Üllői úton az öltözőben, egy hordozható számítógép segítségével aktiválta az oldalt. A site-on megtalálható minden fontos adat a Ferencváros labdarúgó csapatának jelenével és múltjával, valamint az Üllői úti stadionnal kapcsolatosan.
Külön rovat foglalkozik a labdarúgó utánpótlással, megtalálhatóak a különböző korosztályos csapatok játékoskeretével és szereplésével kapcsolatos érdekességek is. Szavazás és játék is várja az oldalra látogatókat, és a jövőben élő közvetítések is láthatóak lesznek. Az oldal várhatóan legaktívabb része a fórum lesz, melynek segítségével az oldalra látogatók megoszthatják egymással és a külvilággal gondolataikat.