Albert, Lipót
2 °C
12 °C

A Fenerbahce Werner Lorantot szeretné edzőnek

MTI
2002.01.02. 14:59
A három hónapja az 1860 Münchentől menesztett Werner Lorant a török Fenerbahce labdarúgócsapatának első számú kiszemeltje a vezetőedzői posztra. Az isztambuli klub alelnöke - aki európai körútja során 10 szakemberrel tárgyal - találkozott az 53 éves trénerrel, és csupán a szerződés időtartamáról nem sikerült megállapodniuk: az ajánlattevő csak fél, Lorant azonban legalább másfél évre kötné a kontraktust.
A kilenc évig Münchenben dolgozó mester - aki után az angol Roy Hodgson a második számú jelölt - a karácsony előtt távozott Mustafa Denizlit váltaná a kispadon.
A török újságokat máris élénken foglalkoztatja a német edző személye: a Fanatik elmeháborodottként, a visszafogottabb Fotomac túlságosan szókimondóként jellemezte. Az egyesület honlapja agresszív trénernek mutatja be, aki egyszer a volt klubja szakmai igazgatóját - finoman fogalmazva - gyáva nyúlnak nevezte.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?