Ivó, Milán
EUR 382,99 Ft
USD 366,17 Ft
6 °C
26 °C

További négy évig Farina marad az ausztrál szövetségi kapitány

MTI
2002.01.09. 14:42
A sikertelen világbajnoki pótselejtező ellenére Frank Farina marad az ausztrál labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya: szerződését 2006-ig hosszabbították meg.
- A legfontosabb feladatunk most, hogy ütőképes csapatot hozzunk össze a 2004-es athéni olimpiára és a 2006-os németországi vb-re - mondta Farina.
Arról nincs hír, hogy a szakember milyen anyagi feltételekkel vállalta a folytatást. Sajtóértesülések szerint a szövetség az eddiginek a harmadára, 70 ezer dollárra csökkentette az évi fizetését.
Az ausztrálok Uruguay ellen játszottak pótselejtezőt és 3-1-es összesítéssel a dél-amerikai válogatott harcolta ki a részvételt a május 31-én kezdődő koreai-japán vb-n.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek