Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Totti örökké a Rómában szeretne játszani

MTI
2002.01.17. 15:07
Szerződésem 30 éves koromig köt ide, s már tárgyaltam Franco Sensi elnök úrral az ötéves hosszabbításról. Bízom abban, hogy pályafutásom végéig az AS Roma játékosa maradhatok - mondta Francesco Totti (25 éves), akit a napokban minden idők legjobb fővárosi labdarúgójának választottak.
Pedig néhány évvel ezelőtt még kevesen hittek a technikás futballista képességeiben, s közéjük tartozott az akkori vezetőedző, Carlos Bianchi is. Azóta nagyot változott Totti megítélése, sokan a válogatott legjobbjának tartják.
- Ez egy nagyon fontos díj a számomra. Egyfajta válasz is azoknak, akik nem hittek bennem - hangsúlyozta a római együttes csapatkapitánya, majd hozzátette: - Bízom abban, hogy a válogatott is sikeres lesz a világbajnokságon. Csak a döntő végeredménye legyen más, mint az Európa-bajnokságon. De egyelőre még kizárólag a klubomra összpontosítok.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?