Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Verón a Lazio kedvéért elhagyná Manchestert

MTI
2002.01.18. 13:13
Juan-Sebastian Verón, a Manchester United labdarúgócsapatának argentin középpályása nem zárja annak lehetőségét, hogy visszatér korábbi klubjához, a Lazióhoz. Azt azonban nyomban hozzátette: csak a Lazio kedvéért igazolna át.
- Nem tagadom, boldog lennék, ha az illetékesek megegyeznének. Tudom, hogy menedzserem már beszélt telefonon Sergio Cragnotti elnök úrral a visszatérésem esélyeiről. Örülnék az újabb római lehetőségnek, mert remek volt a kapcsolatom a szurkolókkal, s csapattársaimmal is jól megértettük egymást.
Verón nyáron brit csúcsot jelentő 28.1 millió fontért igazolt az Old Traffordra, de eddig nem nyűgözte le a csapat szurkolóit. A 2001-2002-es szezon elején többször játszott jól, de akkor sem futballozott kiemelkedően.
A Laziónak tett "hűségnyilatkozat" ellenére az argentin nem lenne szomorú, ha szerződése végéig, 2006-ig Manchesterben kellene maradnia.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek