Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Verón a Lazio kedvéért elhagyná Manchestert

MTI
2002.01.18. 13:13
Juan-Sebastian Verón, a Manchester United labdarúgócsapatának argentin középpályása nem zárja annak lehetőségét, hogy visszatér korábbi klubjához, a Lazióhoz. Azt azonban nyomban hozzátette: csak a Lazio kedvéért igazolna át.
- Nem tagadom, boldog lennék, ha az illetékesek megegyeznének. Tudom, hogy menedzserem már beszélt telefonon Sergio Cragnotti elnök úrral a visszatérésem esélyeiről. Örülnék az újabb római lehetőségnek, mert remek volt a kapcsolatom a szurkolókkal, s csapattársaimmal is jól megértettük egymást.
Verón nyáron brit csúcsot jelentő 28.1 millió fontért igazolt az Old Traffordra, de eddig nem nyűgözte le a csapat szurkolóit. A 2001-2002-es szezon elején többször játszott jól, de akkor sem futballozott kiemelkedően.
A Laziónak tett "hűségnyilatkozat" ellenére az argentin nem lenne szomorú, ha szerződése végéig, 2006-ig Manchesterben kellene maradnia.