Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Brazília hét barátságos meccsel készül a vb-re

MTI
2002.01.18. 17:38
A brazil labdarúgó-válogatott hét barátságos mérkőzést játszik a koreai-japán közös rendezésű világbajnokság (május 31.-június 30.) előtt.
Luis Felipe Scolari szövetségi kapitány együttese január 31-én Bolíviát fogadja, utána idegenben (február 6. vagy 21.) Szaúd-Arábia következik, majd megint otthon Kolumbia (március 7.). Március 27-re még nincs ellenfél, április 17-én idegenben Portugália következik. Ezután május 18-án Barcelonában Katalónia ellen lépnek pályára a brazilok, az utolsó felkészülési meccsre május 25-én Ázsiában kerül sor, az ellenfélről még nem döntöttek.
- Olyan programot állítottunk össze, hogy a vb-re mindenki csúcsformába kerüljön - jelentette ki Scolari. - Május 12-24. között az FC Barcelona edzőtáborában készülünk, itt fektetjük le ötödik világbajnoki címünk alapjait. Remekül felkészített csapattal szerepelünk majd a vb-n, senki sem fog legyőzni bennünket.
A brazilok a csoportmeccsek során Törökországgal, Kínával és Costa Ricával találkoznak.