Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

A Vegyépszer építheti meg a kaposvári labdarugó stadiont

MTI
2002.01.23. 09:09
A Vegyépszer Rt. nyerte el, a kaposvári labdarugó stadion építésére kiírt, előminősítéssel indult nyílt közbeszerzési eljárást - derül ki a Közbeszerzési Értesítőből. A Stadion Invest Rt. megbízásából, a nyertes mintegy 400 millió forint értékű megbízást kapott.
Az autópálya-építésekben is érdekelt társaságnak meg kell építenie egy 973 négyzetméter alapterületű főépületet, valamint 100 négyzetméternyi nézőtéri vizesblokkot. Ezenkívül a le kell bontania a jelenlegi stadion nyugati oldalán található lelátót, és helyére egy 3.232 férőhelyes új lelátót kell építenie, egy 1.200 négyzetméter felületű tetővel.
A tenderre hatan adtak be ajánlatot. A nyertesen kívül pályázott még a Kalotherm Rt., a Fodor Rt., a Hoffmann Rt., és KIPSZER Rt. alkotta Kapos Építési konzorcium, az autópálya-építésben is résztvevő Betonút Rt., valamint az Alterra Kft. is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?