Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nuno Gomes feljelentette a klubját

MTI
2002.01.29. 20:35
Nuno Gomes, a Fiorentina portugál légiósa, aki másfél éve 19 millió dollárért igazolt a Benficától Firenzébe és csapattársa, Marco Rossi azt kérte az Olasz Labdarúgó Ligától, hogy érvénytelenítse a szerződésüket, mert a klub nem fizeti ki a járandóságaikat.
A firenzei együttes súlyos pénzügyi válságban van: tartozása állítólag 141 millió euro. A csapat a nyáron két sztár, Francesco Toldo és Rui Costa eladásával próbált javítani helyzetén. Cecchi Gori júliusban távozott az elnöki székből, miután pénzmosás és kábítószer-birtoklás miatt eljárás indult ellene. November végén visszatért, s jelezte, nem adja el a klubot.
A Fiorentina a 20. forduló után 17., hat pont a hátránya a bentmaradást jelentő 14. helyet elfoglaló Bresciával szemben, holott az elmúlt hét évben mindig az első tíz között végzett.