Ivó, Milán
EUR 383,31 Ft
USD 366,00 Ft
6 °C
26 °C

Völler 26 játékost hívott meg az Izrael elleni mérkőzésre

MTI
2002.02.07. 19:44
Szokatlanul sok, 26 játékost hívott meg a szerdai, Izrael elleni világbajnoki felkészülési mérkőzésre Rudi Völler, a német labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya.

Ezt azzal indokolta, hogy minden szóba jöhető futballistával szeretne találkozni. "Rengeteg dolgot kell átbeszélnünk a következő hetek-hónapok során" - mondta Völler.

Többek között ezért szerepel a meghívottak között Oliver Bierhoff (Monaco) és Christian Ziege (Tottenham) is, pedig mindketten sérültek és biztos, hogy nem lépnek pályára Kaiserslauternben.

Tizenegy hónap szünet után ismét kerettag Mehmet Scholl és Jens Jeremies (mindkettő Bayern München), valamint Jörg Heinrich (Borussia Dortmund).

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek