Vendel
10 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Giggs földrajzleckét adott Verónnak

MTI
2002.02.12. 13:34
Árulkodott Ryan Giggs, az angol élvonalban vezető Manchester United labdarúgója. A ballábas klasszis az egyik bulvárlapnak nyilatkozva kikotyogta: csapattársának, az argentin Juan-Sebastian Verónnak fogalma sem volt, hogy Wales - ahol válogatottja szerdán felkészülési mérkőzést játszik - hol található a térképen.

A földrajzleckét követően a dél-amerikai futballistának talán még nagyobb meglepetést okozott, hogy Giggs felvilágosította: a házigazdák együttesében ő is pályára lép.

"Enyhén szólva hiányosak voltak az ismeretei" - jegyezte meg a dél-amerikairól.

A május 31-én kezdődő, koreai-japán közös rendezésű világbajnokságra készülő, s már napok óta a szigetországban tréningező argentinok eredeti programját kissé módosította, hogy Cardiffban szinte szünet nélkül esik az eső, ezért csak csarnokban edzhettek. A szerdai találkozó megrendezését azonban nem befolyásolják az időjárási körülmények, miután a Millennium-stadionnak zárható tetőszerkezete van.

Az egyik esélyesnek kikiáltott Argentína a vb-csoportmérkőzések során Angliával, Svédországgal és Nigériával találkozik.