Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Giggs földrajzleckét adott Verónnak

MTI
2002.02.12. 13:34
Árulkodott Ryan Giggs, az angol élvonalban vezető Manchester United labdarúgója. A ballábas klasszis az egyik bulvárlapnak nyilatkozva kikotyogta: csapattársának, az argentin Juan-Sebastian Verónnak fogalma sem volt, hogy Wales - ahol válogatottja szerdán felkészülési mérkőzést játszik - hol található a térképen.

A földrajzleckét követően a dél-amerikai futballistának talán még nagyobb meglepetést okozott, hogy Giggs felvilágosította: a házigazdák együttesében ő is pályára lép.

"Enyhén szólva hiányosak voltak az ismeretei" - jegyezte meg a dél-amerikairól.

A május 31-én kezdődő, koreai-japán közös rendezésű világbajnokságra készülő, s már napok óta a szigetországban tréningező argentinok eredeti programját kissé módosította, hogy Cardiffban szinte szünet nélkül esik az eső, ezért csak csarnokban edzhettek. A szerdai találkozó megrendezését azonban nem befolyásolják az időjárási körülmények, miután a Millennium-stadionnak zárható tetőszerkezete van.

Az egyik esélyesnek kikiáltott Argentína a vb-csoportmérkőzések során Angliával, Svédországgal és Nigériával találkozik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?