Ivó, Milán
EUR 383,66 Ft
USD 365,33 Ft
6 °C
26 °C

Szerdától Illovszky-stadion lesz a Vasas pályája

MTI
2002.02.20. 14:07
Szerdától Illovszky-stadionnak hívják a Vasas Fáy utcai létesítményét. A névadó Illovszky Rudolf, a klub egykori játékosa, később edzője, a válogatott volt szövetségi kapitánya, csütörtökön lesz 80 éves.

- Csodálatos ajándékot kaptam a klubtól, a csapat azzal okozná a legnagyobb örömet, ha kiharcolná a bennmaradást - mondta az ünnepelt.

Illovszky irányításával a válogatott ezüstérmes lett az 1972-es müncheni olimpián, az angyalföldiek az ő vezetésével háromszor nyerték el a Közép-európai Kupát, négyszer voltak bajnokok.

A Vasas a jövő hét végén folytatódó NB I-ben 22 forduló után a 12., utolsó helyen áll és 6 pont a hátránya a bennmaradást jelentő 10. pozíciót elfoglaló Győrrel szemben.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek