Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Deutsche Telekom lett a Bayern München főszponzora

MTI
2002.03.04. 13:49
Nyártól a Deutsche Telekom lesz a Bajnokok Ligájában címvédő Bayern München főszponzora. A labdarúgóklub és a telekommunikációs vállalat megállapodása 2008-ig szól.

- Szigorúan teljesítményfüggő támogatási rendszerről van szó - mondta Uli Hoeness, a bajor csapat menedzsere. - Ha bajnokok leszünk vagy megnyerjük a BL-t, akkor sok pénzt kapunk, ha viszont a tizediknél rosszabb helyen végzünk, jelentősen csökken az összeg.

Az anyagi részleteket egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de a sajtóban olyan hírek láttak napvilágot, melyek szerint a DT évente körülbelül 20-25 millió eurót áldoz majd a müncheni együttesre.

A Bayern főszponzora 1989 óta az Opel, amely azonban két hónappal ezelőtt bejelentette, hogy júniusban felbontja az eredetileg 2003-ig érvényes szerződést. A német autógyár évente 15 millió euróval járult hozzá a klub költségvetéséhez.