Judit
2 °C
7 °C

Az m2 közvetíti az FTC-Újpest meccset

MTI
2002.03.16. 15:51
Az MTI értesülése szerint, a nézők jogos igényeinek figyelembe vételével döntött Mendreczky Károly, az MTV elnöke, s - miután a Magyar Labdarúgó Liga és a Sport1 televízió nem jutott egymással dűlőre - a Magyar Televízió 2-es csatornája közvetíti szombaton 18.30 órától a nagy érdeklődéssel várt FTC-Újpest NB I-es futballrangadót.

Az Üllői úti találkozó kommentátora Knézy Jenő lesz.

Borsány András, a sportcsatorna vezérigazgatója a távirati iroda érdeklődésére azt mondta, hogy készen álltak az adásra, már közel voltak a megállapodáshoz Muszbek Mihállyal, a Magyar Labdarúgó Liga igazgatójával, de aztán mégsem tudtak szerződést kötni.

Ebben a helyzetben "ugrott be" az MTV. A közszolgálati televízió így szombat délután két bajnoki meccsről közvetít: 16.30-kor az m1-en az MTK debreceni vendégszerepléséről, 18.30-kor az m2-n az Üllői útról.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?