Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Fellebbez a Dunaferr a pontlevonások ellen

MTI
2002.03.18. 19:24
Gróf András, a Dunaferr labdarúgócsapatát működtető kft. ügyvezető igazgatója hétfő délután arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a klub kedden küldi el fellebbezését a Magyar Labdarúgó Liga fegyelmi bizottságának keddi határozata ellen, amely pontlevonással büntette a klubot.

A fegyelmi bizottság február 21-i hatállyal fordulónként 3-3 pont levonását rendelte el a dunaújvárosiaktól, amíg nem fizetik ki az NB I/B-s Marcalinak Németh Viktor 3,75 millió forintos vételárát. A kapus a téli szünetben szerződött a Dunaferrhez és az élvonalbeli együttes a megadott határidőig nem utalta át az összeget.

Az MLL főmunkatársa, Burján Attila szerint hat pontot mindenképpen levonnak a Dunaferrtől.
"A dunaújvárosiak a múlt hét végén átutalták a Marcalinak a pénzt, ezért csak az első két tavaszi forduló után vesztettek hat pontot. Mivel ennek a döntésnek a fegyelmi szabályzat értelmében nincs halasztó hatálya, a kihirdetés után azonnal végre kell hajtani, függetlenül a fellebbviteli tárgyalás eredményétől. A levonást már figyelembe kell venni az NB I-es tabella elkészítésénél"- jelentette ki Burján.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek