Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Maradona lekéste barátja búcsúmeccsét

MTI
2002.03.20. 16:17
A tervezettnél háromnegyed órával később kezdődött Carlos Hermosillo búcsúmérkőzése, mert a mexikói futballista egyik díszvendége, Diego Maradona elkésett.

A 41 éves argentin helikopterrel érkezett a stadionba, miután átesett egy orvosi vizsgálaton. A találkozóról szóló beszámoló megemlíti: az egykori világbajnok jelenleg is jelentős túlsúllyal küszködik, de ez mit sem zavarja. A pályára lépés előtt jóízűen elfogyasztott egy pizzát, s valószínűleg ez is nagyban hozzájárult visszafogott játékához.

A 40 ezer szurkoló előtt lejátszott mérkőzésen a Cruz Azul együttesének ellenfele a Hermosillo barátait felvonultató alkalmi csapat volt, a végeredmény 5-5 lett. Maradona 38 percig tartózkodott a pályán.

Carlos Hermosillo - aki két világbajnokságon is részt vett (Mexikó, 1986 és Egyesült Államok, 1994) - pályafutása során 294 gólt lőtt. A válogatottban ritkán jutott szóhoz, mert mindig összeveszett a szövetségi kapitányokkal.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek