Boksic és Suker is a horvát keretben

MTI
2002.03.21. 14:17
Mirko Jozic, a horvát labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya meghívta a Szlovénia elleni felkészülési mérkőzésre Alen Boksicot és Davor Sukert. A két veterán klasszissal felálló horvát együttes jövő szerdán találkozik az ugyancsak világbajnoki résztvevő szlovénokkal. Jozicnak ugyanakkor nélkülöznie kell a sérült Zvonimir Soldót és Niko Kovacot.

A 62 éves szakvezető már nagyjából tudja, hogy kiket visz magával a május 31-én kezdődő vb-re, de egy-két játékost még kipróbál. Így szerdán valószínűleg pályára lép a hazai góllövőlistát vezető Ivica Olic és a hátvéd Danijel Hrman is.

- Elsőbbséget élveznek azok, akik kiharcolták a vb-részvételt, de az ajtó még mindenki előtt nyitva áll - mondta Jozic.

Horvátország Mexikóval, Ecuadorral és Olaszországgal, míg Szlovénia Spanyolországgal, Paraguayjal és a Dél-afrikai Köztársasággal szerepel azonos csoportban a vb-n.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás