Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hrutka a válogatott keretben

MTI
2002.03.24. 14:47
Pető Tamás megsérült a NAC Breda szombati bajnoki mérkőzésén, ezért Gellei Imre szövetségi kapitány Hrutka Jánost, a Vasas védőjét hívta be helyette a Moldova elleni szerdai barátságos mérkőzésre készülő válogatott keretbe.
A szakvezető eredetileg Simek Péterrel szerette volna Petőt pótolni, de a Vasas középpályása az Újpest elleni találkozón egy ütközés után vállsérülést szenvedett.
A magyarok a keddi elutazásig Tatán készülnek a chisinaui meccsre. A németországi idegenlégiósok - Király Gábor, Dárdai Pál, Lisztes Krisztián, Sebők Vilmos és Mátyus János - illetve a Dinamo Kijevben játszó Bodnár László csak hétfőn csatlakoznak az együtteshez. Vasárnap délután egy regeneráló edzés szerepel a programban, hétfőn két gyakorlást tart Gellei Imre.