Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az elnök kezdte a bíróverést

MTI
2002.03.25. 12:51
A televíziós felvételek szerint a Panathinaikosz elnöke robbantotta ki azt a verekedést vasárnap, az 1-1-es döntetlennel végződő Olimpiakosz elleni találkozó után, melynek következtében a játékvezetőt súlyos arcsérülésekkel kellett kórházba szállítani.

A botrány azért tört ki, mert Joakim Eftimiadisz a hosszabbításban büntetőt ítélt a hazaiak javára, amelyet Predrag Djordjevic értékesített. A lefújást követően Angelosz Filippidisz klubvezető és Sergio Markarian vezetőedző berohant a pályára, és lökdösni kezdte a bírót.

Viselkedésük láttán tucatnyi hazai szurkoló is bemászott a játéktérre, és ütlegelte-rugdosta a sípmestert, illetve néhány vendégjátékost.

- Mindenki követ el hibákat. Felelős tisztséget betöltő személyek részéről azonban ez a stílus elfogadhatatlan. Az ügyben vizsgálatot indítottunk - szögezte le a szövetség szóvivője.

A mérkőzésen 2500 rendőr teljesített szolgálatot, a botrányt mégsem sikerült megakadályozni. A rendbontók közül tizenötöt vettek őrizetbe.