Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Testi sértéssel vádolják a Panathinaikosz elnökét

MTI
2002.04.01. 23:50
Eljárás indult a Panathinaikosz elnöke ellen, mert ő robbantotta ki a verekedést a március 24-i, 1-1-es döntetlennel végződő Olimpiakosz elleni találkozó után, melynek következtében a játékvezetőt súlyos arcsérülésekkel kellett kórházba szállítani.
A botrány azért tört ki, mert Antonisz Eftimiadisz a hosszabbításban büntetőt ítélt a vendég Olimpiakosz javára, amit Predrag Djordjevic értékesített. A lefújást követően Angelosz Filippidisz klubvezető és Sergio Markarian vezetőedző berohant a pályára, és lökdösni kezdte a bírót.
Viselkedésük láttán tucatnyi hazai szurkoló is bemászott a játéktérre, és ütlegelte-rugdosta a sípmestert, illetve néhány vendégjátékost. Az elnök ellen a játéktérre való jogtalan behatolás és testi sértés miatt indult vizsgálat.
A mérkőzésen 2500 rendőr teljesített szolgálatot, a botrányt mégsem sikerült megakadályozni. A rendbontók közül tizenötöt vettek őrizetbe.