Egy évig albérletben a Juventus

MTI
2002.04.09. 16:41
A Juventus labdarúgócsapata átépítés miatt májustól több mint egy évig nem játszhat az otthonának számító Stadio delle Alpiban.

A torinói klub a következő hetekben vásárolja meg a várostól az 1990-es világbajnokságra készült, 64 ezer férőhelyes arénát. Az új tulajdonos azonban nem költözik be, hanem 14 hónap alatt új fazont ad a létesítménynek: megszünteti a "hangulatot rontó" futópályát, és páholyokat építtet a szponzoroknak.

A környékbeli Piacenza, Reggio Emilia, Monza és Cesena már jelezte, hogy a munkálatok idejére szívesen vendégül látja a zebracsíkos együttest. A megújult stadionban kerül sor 2006-ban a téli olimpia nyitó- és záróünnepségére is.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek