Ivó, Milán
EUR 383,38 Ft
USD 366,35 Ft
6 °C
26 °C

Maffiakapcsolatokkal gyanúsítják a marseille-i futballklubot

MTI
2002.04.15. 17:41
Előzetes vizsgálat kezdődött a francia labdarúgó-bajnokság egyik nagy hagyományokkal rendelkező klubjánál, az Olympique Marseille-nél, miután Etienne Ceccaldi főigazgató egy nyilatkozatában maffiakapcsolatokra tett utalást.
A helyi bűnügyi rendőrség azután indította el a nyomozást, hogy a La Provence című lapnak Ceccaldi azt mondta: a klubot az alvilág ellenőrzi.
OM-nél a közelmúltban több furcsa eset történt. Az egyik játékosügynökét, Jean-Luc Baresit márciusban elítélték, mert bebizonyosodott, hogy köze volt egy zsarolási ügyhöz. A korábban több futballista megszerzésében tevékenyen közreműködő Gilbert Saut viszont hirtelen nem kívánatos személlyé nyilvánították. Egy harmadik ügynök ugyanakkor több halálos fenyegetést kapott.
Az Olympique Marseille két fordulóval a francia pontvadászat vége előtt a tizedik helyen áll.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek