Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

MTK-FTC: jegyelővétel és forgalomkorlátozás

MTI
2002.04.24. 15:40
Mindkét csapat szurkolói csütörtöktől válthatják meg jegyeiket a nagy érdeklődéssel várt, szombaton 16.30 órakor kezdődő MTK Hungária-Ferencváros labdarúgó örökrangadóra.

A hazai együttes kártyával rendelkező drukkerei a meccs helyszínén, a Hidegkuti-stadionban juthatnak hozzá belépőikhez, amelyeknek ára 1500 és 1800 forint. A pénztár csütörtökön és pénteken egyformán 12 és 17 óra között lesz nyitva.

A zöld-fehérek szimpatizánsai az Üllői úton vásárolhatnak jegyeket: csütörtökön és pénteken 10 és 17, szombaton 9 és 11 óra között. A számukra fenntartott szektorok állóhelyei 1000, ülőhelyei 1500 forintba kerülnek.

Aki csak az utolsó pillanatban akarja megváltani a belépőt, az az összecsapás kezdete előtt két órával még megteheti a Hungária körúton.

A mérkőzés miatt több időszakos forgalmi korlátozás is életbe lép a stadion környékén: egyirányú forgalmi rendet vezetnek be 12 és 20 óra között a Salgótarjáni úton a Hungária körút és az Asztalos S. utca között az Asztalos S. utca irányába, valamint az Asztalos S. utcában a Salgótarjáni út és a Ciprus utca között a Ciprus utca irányába.

Tilos megállni 12-től 20 óráig a Sport u. mindkét oldalán a Hungária körút és a Törökbecse u. között, a Törökbecse u. mindkét oldalán a Sport u. és a Salgótarjáni u. között, a Salgótarjáni u. MTK-stadion felöli oldalán a Hungária körút és a II. sz. kapu között, valamint a Salgótarjáni úton a Zács u. és a Hungária körút közötti parkolóban.