Friderika
12 °C
29 °C

Mátyus biztosan távozik a Cottbus együttesétől

MTI
2002.05.02. 15:48
Mátyus Jánossal nem hosszabbít szerződést az Energie Cottbus - ezt erősítette meg az MTI érdeklődésére Renny Gersch, a német labdarúgó Bundesliga élvonalában szereplő klub sajtóreferense. A válogatott játékos állította, hogy őt erről nem tájékoztatta az egyesület, s még mindig rendelkezik a kétéves hosszabbítási ajánlattal.

- Nem fogadtam el az ajánlatot és a kínált feltételekkel nem is fogom - kommentált Mátyus. - Gersch úr nyilatkozata számomra azt jelenti, a klub nem akar módosítani a tervezeten, csakhogy ezt velem nem közölték. Márpedig, ha az anyagiakon nem változtatnak, eszem ágában sincs itt játszani. Egyébként is több csapattól megkerestek, neveket nem akarok mondani, de két első- és egy másodosztályú gárdáról van szó.

A sajtóreferens Vincze Ottóval kapcsolatban megjegyezte: egy évig ugyan még kontraktus köti a Cottbushoz, de ha akar, egyesületet válthat.

Az már biztos, hogy Sebők Vilmos a következő szezonban is marad, Miriuta Vasile pedig februárban 2003. június 30-ig szóló megállapodást írt alá.