Judit
3 °C
7 °C

Mátyus biztosan távozik a Cottbus együttesétől

MTI
2002.05.02. 15:48
Mátyus Jánossal nem hosszabbít szerződést az Energie Cottbus - ezt erősítette meg az MTI érdeklődésére Renny Gersch, a német labdarúgó Bundesliga élvonalában szereplő klub sajtóreferense. A válogatott játékos állította, hogy őt erről nem tájékoztatta az egyesület, s még mindig rendelkezik a kétéves hosszabbítási ajánlattal.

- Nem fogadtam el az ajánlatot és a kínált feltételekkel nem is fogom - kommentált Mátyus. - Gersch úr nyilatkozata számomra azt jelenti, a klub nem akar módosítani a tervezeten, csakhogy ezt velem nem közölték. Márpedig, ha az anyagiakon nem változtatnak, eszem ágában sincs itt játszani. Egyébként is több csapattól megkerestek, neveket nem akarok mondani, de két első- és egy másodosztályú gárdáról van szó.

A sajtóreferens Vincze Ottóval kapcsolatban megjegyezte: egy évig ugyan még kontraktus köti a Cottbushoz, de ha akar, egyesületet válthat.

Az már biztos, hogy Sebők Vilmos a következő szezonban is marad, Miriuta Vasile pedig februárban 2003. június 30-ig szóló megállapodást írt alá.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?