Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Májátültetésre vár az aranylabdás

MTI
2002.05.05. 20:10
Már alig várja, hogy végre új májat kapjon George Best, az észak-ír labdarúgó-legenda, miután a sajátja felmondta a szolgálatot a mértéktelen alkoholfogyasztás miatt.
- Én vagyok az egyetlen ember a világon, aki szeretne kórházba kerülni. Továbbra is fennforog a veszélye, hogy ha valaki elém rak egy italt, akkor felhajtom, de tudom, hogy ez akár az életembe is kerülhet - mondta az 55 éves egykori sztár, hozzátéve: családjának köszönheti, hogy megtalálta a boldogságot.
Szenvedélybetegsége miatt Best gyomrába 2000-ben egy olyan speciális anyagot ültettek, amely szeszfogyasztás esetén rosszullétet okoz.
Az angol Sky TV jelenlegi szakkommentátora 1968-ban BEK-et nyert és megkapta az Aranylabdát, míg 1965-ben és 1967-ben bajnoki címet szerzett a Manchester Uniteddel.