Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szkukalek négy évig a Fradié

Index
2002.06.27. 15:26
Ma délután négy éves szerződést kötött a Ferencváros Szkukalek Igorral. A magyar nemzetiségű, de egyelőre szlovák útlevéllel rendelkező középpályás eddig kölcsönjátékosként szerepelt a csapatban.
A megállapodás a nyáron lejárt, majd a szezon végeztével Szkukaleket több első osztályú csapat is megkereste. A Ferencváros vezetői hetek óta tárgyaltak a cseh Drnovice elöljáróival, valamint a játékossal is, miközben a bal oldali védő iránt egyre komolyabban érdeklődött az Újpest FC is.
A tárgyalások végül eredményre vezettek és Szkukalek a megtartásáért komoly áldozatot hozó Ferencvárost választotta, és hosszú távú, négy évre szóló megállapodást írt alá a klubbal.
A Ferencváros végleg megvásárolta a labdarúgó játékjogát a cseh Drnovicétól, így Szkukalek Igor 2006. június 30-ig a Ferencváros játékosa.