Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Világbajnokot igazolhat a Manchester United

MTI
2002.07.12. 12:07
A világbajnoki győzelem természetesen "felverte" Gilberto Silva árát, számos európai csapat látná szívesen az Atletico Mineiro labdarúgóját.
Egy-két nappal a németek elleni vb-döntő előtt már arról érkezett hír, hogy a spanyol Villarreal szerzi meg a középpályást, de ő akkor kategorikusan cáfolt. Igaza volt, mert megállapodás tényleg nem született, így a Manchester United, az Arsenal, az Aston Villa és a Fenerbahce továbbra is reménykedhet.
A brazil klub egyik vezetője leszögezte, hogy legértékesebb játékosáért legalább 7.8 millió fontot akar kapni. Brit szakértők úgy vélik, hogy a versenyfutásban az M.U. a legesélyesebb, mert új sportszer-szállítója megegyezik a brazil válogatott támogatójával.
Gilberto Silva 630 percet játszott a világbajnokságon, vagyis kihagyhatatlan tagja volt a száz százalékos teljesítménnyel aranyérmes együttesnek.