Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az edzőn spórol a húszmillióra eladósodott Stuttgart

MTI
2002.07.16. 13:00
Húszmillió eurós adósságot felhalmozott klubja érdekeit szem előtt tartva lemondott fizetése tíz százalékáról Felix Magath és Ralf Rüssmann, a német labdarúgó Bundesliga élvonalában szereplő VfB Stuttgart vezetőedzője, illetve menedzsere.
- Szeretnénk példát mutatni a játékosoknak, de természetesen senkit nem kötelezhetünk arra, hogy csatlakozzon a döntésünkhöz - mondta Rüssmann, aki, csakúgy mint Magath, 750 ezer eurót keres évente. - Mindenkivel le fogunk ülni tárgyalni, s megpróbálunk megállapodni.
A csapat bolgár légiósa, Krasszimir Balakov kizárta annak a lehetőségét, hogy a futballisták közösen határozzanak a pénz sorsáról.
- A szerződéseket is önállóan kötöttük, így mindenkinek joga van eldönteni, hogy az eddiginél alacsonyabb összeggel is beéri-e - mondta a középpályás, aki hárommilliós járandóságával a legjobban fizetett futballista Stuttgartban.