Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vieri szerint gyenge az olasz bajnokság

MTI
2002.07.16. 14:48
A világbajnokságon a legeredményesenbbnek bizonyult olasz játékos szerint hazájában a korábban megszokottól eltérően már nem a szép játék dominál.

- Elsősorban mentálisan kell megváltoznunk, ez megoldás lenne a problémára - nyilatkozott a La Gazzetta dello Sportnak. - Azt kell mondanom, hogy manapság az olasz stadionokban csúnya játékot láthatnak a nézők, rossz teljesítményt nyújtunk. Az angol és a spanyol mérkőzések sokkal látványosabbak.

Vieri kitért csapata világbajnoki szereplésére is, szerinte azért estek ki már a nyolcaddöntőben, mert Giovanni Trapattoni szövetségi kapitány túl óvatos volt.

- Remek támadóink vannak, akik legtöbbször csak a kispadot koptatták. Úgy gondolom, hogy ha nem csak az ellenfél játékára koncentráltunk volna, akkor sokkal tovább jutunk. Nem hittünk eléggé önmagunkban, ez volt a baj.