Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Bognár Zsolt is a Fradi játékosa

Index
2002.07.17. 17:04
Több hetes bonyodalmakkal, és vitákkal terhelt ügy végére került pont, amikor Szeiler József és Bognár Zsolt kézjegyükkel látták el azt a szerződést, mely a fiatal hátvédet 2005. június 30-ig a Ferencvároshoz köti.
Bognár szóban már korábban elkötelezte magát a Ferencvároshoz, de a győri vezetőkkel fennálló vitája miatt nem vehetett részt az edzéseken. A fiatal labdarúgó szerződésszegés miatt feljelentette korábbi klubját, és mivel az MLL neki adott igazat, így Bognár szabadon és ingyen igazolhatóvá vált.
Bognár eddig 97 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, és Garami József jól ismeri Győrből, ahol a Ferencváros jelenlegi szakmai igazgatójának keze alatt érett élvonalbeli játékossá a remek fizikai adottságokkal rendelkező jobboldali védő.
Bognár alapember volt a Gera és Gyepes nevével fémjelzett utánpótlás válogatottban is, így számára nem lesz ismeretlen az Üllői úti öltöző, ahol jól ismert arcokkal együtt készülhet a bajnoki megmérettetésekre.
Bognár Zsolt a 79-es számú mezt viseli majd a Ferencváros csapatában. A játékossal interjú olvasható a csapat hivatalos weboldalán, a www.FTC.hu-n.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!