Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Dragóner és Szűcs Lajos Fradi-bérleteket árul

Index
2002.07.18. 14:00
Különleges kezdeményezéssel kíván szurkolói kedvében járni a Ferencváros. Pénteken 13 és 14 óra között két válogatott játékostól, Szűcs Lajostól és Dragóner Attilától vásárolhatják meg a drukkerek az őszi idényre érvényes bérleteket.
Az érdeklődők a jegypénztárban belépőjük mellé egy-egy dedikált autogramkártyát is kapnak, valamint arra is lehetőségük nyílik, hogy néhány szót váltsanak kedvenceikkel.
A későbbiekben további játékosok is bekapcsolódnak az akcióba: a jövő héten a két fiatal válogatott, Gera Zoltán és Gyepes Gábor, illetve az újonnan szerződtetett futballisták közül Tököli Attila és Leandro de Almeida árulják majd közösen egy-egy óráig a bérleteket.
A Ferencváros vezetősége reméli, hogy az országban eddig egyedülálló kezdeményezéssel sok drukkernek sikerül felejthetetlen élményt szerezni, a későbbiekben pedig a csapat eredményes, jó játékkal hálálja meg szurkolók bizalmát.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?