Judit
2 °C
7 °C

Új szponzori szerződést kötött a Fradi

Index
2002.08.14. 13:08
A Ferencváros labdarúgó csapata az előző idényhez hasonlóan ezúttal is AXA feliratú mezben lép pályára az európai kupamérkőzéseken. Az exluzív szerződés, és az UEFA előírások szerint így kizárólag a cég emblémája lesz látható a mezeken itthon, és idegenben egyaránt.
A biztosítótársasággal kötött teljesítményorientált szerződés szerint a csapat más-más bevételhez jut döntetlen, győzelem és továbbjutás esetén. Peter Höfinger, az AXA Biztosító Rt. vezérigazgatója elmondta, hogy egyrészt azért választották idén is a Fradit, mert a tavalyi együttmüködéssel elégedettek voltak - noha kiestek már augusztus elején -, másrészt pedig a Ferencváros a legnépszerűbb magyar klub, ráadásul nemzetközi szinten is ismert márkanév.
A Ferencváros csütörtökön 20.15-től az Üllői úton játssza idei első nemzetközi kupameccsét, az ellenfél a ciprusi AEL Limassol lesz. A találkozót az m2 közvetíti 20.05-től.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?