Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

ZTE vezetők: hibáztunk a jegyelosztásban

MTI
2002.08.14. 13:59
Az ország különböző részeiből összesen mintegy 130 ezer jegyigénylés futott be a szerdai Zalaegerszeg-Manchester United Bajnokok Ligája-selejtezőre. Ezt Lang József, a ZTE elnöke jelentette be a klub kedd esti sajtótájékoztatóján. A sportvezető hozzátette: utólag már belátják, hogy hibát követtek el a belépők értékesítése során.

"Az egyik mobilszolgáltató által felvásárolt, valamint a vendég drukkereknek félretett jegyek mellett fennmaradó 14 ezer belépőt mind Zalaegerszegen kellett volna piacra dobnunk" - mondta arra utalva, hogy a fővárosban is eladtak négyezer jegyet, így sok zalai szurkoló nem láthatja a helyszínen a mérkőzést. - Nem gondoltuk, hogy ekkora lesz az érdeklődés.

Bozsik Péter, a magyar bajnokcsapat mestere úgy véli: játékosai nyugodtan készülnek életük egyik legfontosabb összecsapására, és inkább pozitívan, mint negatívan hat rájuk, hogy a világhírű manchesteri sztáregyüttes lesz az ellenfelük.

"Este még edzünk egyet, majd szerdán délelőtt tartunk egy átmozgatást, aztán ebéd, csendes pihenő és jöhet a meccs" - vázolta a találkozóig hátralévő programot a szakvezető.

Akik nem jutottak belépőhöz a fővárosban két helyen, a Puskás-stadionnál és a Nyugati téren, valamint Zalaegerszegen a Plaza melletti téren felállított 18 négyzetméteres óriáskivetítőkön követhetik nyomon élőben a mérkőzést.