Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ezúttal Győrben játszik a ZTE

MTI
2002.09.05. 20:35
A Zalaegerszeg és a Győr vezetői megállapodtak, hogy a bajnokcsapat az ETO stadionjában fogadja október 3-án a horvát Dinamo Zagrebet a labdarúgó UEFA Kupa első fordulójának visszavágóján.
- Azért döntöttünk a vidéki helyszín mellett, mert az Újpest is aznap látja vendégül a Paris Saint-Germaint, és a két fővárosi találkozó megosztotta volna a szurkolókat - mondta az MTI-nek Lang József, a ZTE elnöke.
A zalai együttes a pályáján zajló felújítási munkálatok miatt már a Bajnokok Ligája selejtezőjében is "albérletbe" kényszerült: a második körben (NK Zagreb) az Üllői úton, a 32-es főtáblára kerülésért (Manchester United) pedig a Puskás Ferenc-stadionban szerepelt.
A magyar csapatok közül az UEFA Kupában a ZTE-n és az Újpesten kívül még a Ferencváros érdekelt. Az első forduló mérkőzéseit szeptember 19-én és október 3-án játsszák.