Jolán
2 °C
4 °C

A miniszterelnök fogadta az UEFA bizottságot

MTI
2002.09.25. 12:11
Jürgen Müller, a válogatottak eseményeit felügyelő osztály vezető termékmenedzsere, Anne King, az asszisztense, Christophe von Wattenwyl eseménymenedzser és Cees de Bruin, a stadionokért és biztonságért felelős bizottsági képviselő mellett Jánosi György sportminiszter is jelen volt a zárt ajtók mögött zajló 25 perces tárgyaláson.

A küldöttséggel hétfőn ugyan Magyarországra érkezett a kommunikációért és sajtóügyekért felelős Mike Lee, valamint Lars-Christer Olsson marketing-szakember is, de ők visszautaztak az UEFA nyoni központjába, és majd csak csütörtökön este jönnek újra Budapestre.

Von Wattenwyl, aki már a 2004-es Eb-pályázat kapcsán is járt Magyarországon, az MTI-nek úgy nyilatkozott: nagyon örül annak és elégedettséggel tölti el, hogy azok a kritikai észrevételek, amelyeket 1999-ben fogalmazott meg szakértő társaival a stadionok állapotáról és biztonsági felszereltségükről, nyitott fülekre találtak és a magyar fél azóta többé-kevésbé megoldotta a problémákat.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?