Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Negyed egykor érkezik Budapestre Ronaldinho

MTI
2002.10.01. 17:06
Szerdán 12.15-kor érkezik a Ferihegyi repülőtérre az Újpest labdarúgócsapatának UEFA Kupa-ellenfele, az európai hírű Paris Saint-Germain. Az első találkozót 3-0-ra megnyerő vendégek a margitszigeti Nagyszállóban laknak majd.
Az együttes vezetői 20 órára kértek edzési lehetőséget az összecsapás helyszínén, ahol 19 órakor Szabó András, a hazaiak, fél órával később pedig Luis Fernandez, a franciák trénere tart sajtótájékoztatót. A PSG gyakorlását csak a sajtó képviselői tekinthetik meg.
Mivel a jelenlegi helyzet szerint a csütörtökön 19 órakor kezdődő Megyeri úti visszavágóról az eredeti tervekkel ellentétben mégsem lesz tv-közvetítés, csak azok láthatják majd a brazil világbajnok Ronaldinhót és társait, akik kilátogatnak a stadionba. A jegyeket szerdán 16 és 20 óra között a létesítmény elővételi pénztárában vagy a meccs napján 15 órától szerezhetik be a szurkolók. A belépők 1200 és 3000 forint közötti áron kaphatók.