Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mozgalom a perui futballsztár szabadon bocsátása érdekében

MTI
2002.10.03. 12:37
Valóságos mozgalom indult Hector Chumpitaz szabadon bocsátása érdekében: Cipriani ayacuchói érsek után Teófilo Cubillas, minden idők egyik legjobb perui futballistája is síkra szállt az egykori sztár házi őrizetének megszüntetése érdekében.
- Talpig becsületes ember, legfeljebb a jóhiszeműségének az áldozata - mondta Cubillas. - Ha el is követett valamit, már réges-régen megbűnhődött. Remélem hamarosan megszűnik ez a megalázó helyzet.
A 111-szeres válogatott játékost tavaly augusztus 12-én tartóztatták le, mert 30 ezer dollárt fogadott el Vladimiro Montesinos volt kémfőnöktől, majd nem sokkal később elrendelték házi őrizetét. Montesinost júliusban kilenc évi börtönbüntetésre ítélték, miután bűnösnek találták hatalommal való visszaélés vádjában.