Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Boban búcsúja, Ivanisevic gólja

MTI
2002.10.08. 09:56
Az 51-szeres válogatott sztár, aki tagja volt az 1998-as vb-n bronzérmes horvát csapatnak, 40 ezer tomboló néző előtt lépett pályára. Boban előbb egy-egy (20 perces) félidőt játszott a Milan-Dinamo Zagreb (3-1) találkozón és két gólt lőtt az olasz együttes színeiben. A Milanban többek között szóhoz jutott Maldini, Massaro, Savicevic, Desailly és Rijkaard, a kispadon pedig Fabio Capello ült.

Ezután a vb-harmadik horvát csapat (Prosinecki, Suker, Boksic és a többiek Miroslav Blazevic irányításával) a Taffarellel, Matthäusszal, Papinnel, Weah-val, Redondóval, Rui Costával felálló Világválogatott ellen játszott, amelynek Ivica Osim és Tomislav Ivic volt az edzője.

Bobantól tűzijátékkal köszöntek el, amikor néhány perccel a mérkőzés vége előtt elhagyta a pályát és tiszteletkört futott. A búcsúzó sztártól csaknem "ellopta a show-t" a helyette beállt Goran Ivanisevic. A tavalyi wimbledoni győztes teniszező ugyanis gyakorlatilag első érintéséből gólt lőtt. A meccset azonban Papin és Leonardo találataival a Világválogatott nyerte 2-1-re.