Fábián, Sebestyén
-2 °C
0 °C

Október 14-től árusítják a Fradi-Stuttgart meccs jegyeit

Index
2002.10.10. 12:17
Az FTC Labdarúgó és Sport Kft. egy olyan rendszert dolgozott ki, mellyel elsősorban törzsszurkolóit kívánja védeni, azokat a fradistákat, akik hóban-fagyban jelen vannak a stadionokban, és mindig bíztatják a csapatot. A sorsolás óta eltelt napokban a Ferencváros számos jegyigénylést, megkeresést kapott nagyvállalatoktól, társadalmi szervezetektől, amelyek százas, illetve ezres tételben szerettek volna jegyet rendelni a VfB Stuttgart elleni mérkőzésre.

A Ferencváros vezetősége kategorikusan elzárkózott attól, hogy ily módon értékesítse a jegyeket, és döntést hozott arról, hogy jegyeket csak a pénztárakban lehet váltani, még pedig oly módon, hogy garantálva legyen a törzsszurkolók érdekeinek védelme. A jegyárusítás módja a következő:

Október 14-én, 15-én, és 16-án csak az állandó bérlettel rendelkező szurkolók válthatják meg jegyeiket, mégpedig bérletük bemutatásával. A bérletes szurkolók természetesen a szokásos helyükre válthatnak jegyet.

Október 17-től kerül árusításra a maradék 12 ezer jegy, mégpedig olyan konstrukcióban, hogy a szurkolók egy, két jegyből álló csomagban vásárolhatnak majd, hiszen csak az válthat jegyet a Stuttgart elleni mérkőzésre, aki a november 9-én esedékes, Békéscsaba elleni bajnoki mérkőzésre is jegyet vesz.

A két mérkőzés összekapcsolásával a Ferencváros szeretné elérni, hogy a leghűségesebb szurkolói mindenképpen megtekinthessék a Stuttgart elleni UEFA Kupa meccset, és ne elsősorban azoknak az érdeklődőknek jusson jegy, akik csak alkalmi látogatói a stadionoknak. A csomagban vásárolt jegyek 1000 és 5500 forint között kaphatóak.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!