Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Október 14-től árusítják a Fradi-Stuttgart meccs jegyeit

Index
2002.10.10. 12:17
Az FTC Labdarúgó és Sport Kft. egy olyan rendszert dolgozott ki, mellyel elsősorban törzsszurkolóit kívánja védeni, azokat a fradistákat, akik hóban-fagyban jelen vannak a stadionokban, és mindig bíztatják a csapatot. A sorsolás óta eltelt napokban a Ferencváros számos jegyigénylést, megkeresést kapott nagyvállalatoktól, társadalmi szervezetektől, amelyek százas, illetve ezres tételben szerettek volna jegyet rendelni a VfB Stuttgart elleni mérkőzésre.

A Ferencváros vezetősége kategorikusan elzárkózott attól, hogy ily módon értékesítse a jegyeket, és döntést hozott arról, hogy jegyeket csak a pénztárakban lehet váltani, még pedig oly módon, hogy garantálva legyen a törzsszurkolók érdekeinek védelme. A jegyárusítás módja a következő:

Október 14-én, 15-én, és 16-án csak az állandó bérlettel rendelkező szurkolók válthatják meg jegyeiket, mégpedig bérletük bemutatásával. A bérletes szurkolók természetesen a szokásos helyükre válthatnak jegyet.

Október 17-től kerül árusításra a maradék 12 ezer jegy, mégpedig olyan konstrukcióban, hogy a szurkolók egy, két jegyből álló csomagban vásárolhatnak majd, hiszen csak az válthat jegyet a Stuttgart elleni mérkőzésre, aki a november 9-én esedékes, Békéscsaba elleni bajnoki mérkőzésre is jegyet vesz.

A két mérkőzés összekapcsolásával a Ferencváros szeretné elérni, hogy a leghűségesebb szurkolói mindenképpen megtekinthessék a Stuttgart elleni UEFA Kupa meccset, és ne elsősorban azoknak az érdeklődőknek jusson jegy, akik csak alkalmi látogatói a stadionoknak. A csomagban vásárolt jegyek 1000 és 5500 forint között kaphatóak.