Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Tömeg a jegypénztárak előtt az Üllői úton

Index
2002.10.17. 10:20
Két órával a pénztárak hivatalos nyitása előtt már kígyózó sorok álltak az Üllői úti stadion mellett. A szurkolók fegyelmezetten várják ki a sorukat, hogy jegyhez jussanak a Ferencváros-VfB Stuttgart UEFA-kupa találkozóra. Persze ebben közrejátszik Gera Zoltán tegnapi mesterhármasa is, aki remek témát szolgáltatott a drukkereknek.

A hét első három napjában a bérletesek vásárolhatták meg a belépőjüket az október 31-i meccsre. Fontos információ, hogy két pénztárnál válthatóak majd meg a jegyek. A jegyiroda munkatársai kérik a szurkolókat, hogy az elovételi pénztáraknál a feliratokkal ellátott, két szélso pénztárablakhoz álljanak.

A Ferencváros-Stuttgart meccsre október 17-én, 18-án, 19-én, 21-én, 22-én, és 24-én azok vehetnek jegyet, akik a Békéscsaba elleni bajnokira is megváltják belépojüket. A pénztárak a fent említett napokon 11 órától 17 óráig tartanak nyitva. Amennyiben az említett napokat követoen még maradnak jegyek, akkor október 28-tól lehetoség nyílik arra is, hogy csak a Ferencváros-VfB Stuttgart mérkozésre váltson valaki jegyet.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!