Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Scolari válthatja Trapattonit az olasz válogatott élén

MTI
2002.10.25. 09:20
Lapértesülés szerint Luiz Felipe Scolari is esélyes arra, hogy felváltsa Giovanni Trapattonit az olasz labdarúgó-válogatott élén.

A brazil együttest világbajnoki címig vezető edző mellett Dino Zoffot, Franco Baresit és Gianluca Viallit emlegetik jelöltként az újságok.

- Egy barátomtól hallottam a hírt, ami nagy boldogsággal tölt el. Örömmel vállalnám a feladatot - mondta Scolari. - Lennének elképzeléseim a problémák megoldására, elsősorban a válogatott és a klubok kapcsolatát kellene rendezni. Biztos vagyok abban, hogy hasonló sikereket érnék el, mint Brazíliában.

Az olasz szövetség novemberben dönt Trapattoni további alkalmazásáról, illetve az esetleges utód személyéről.

- Nagyon kényelmetlen helyzetben vagyunk, de muszáj valamit tennünk csapatunk eredményesebb szereplése érdekében - mondta a hét elején Franco Carraro a szövetség elnöke, aki a Wales elleni 2-1-es vereséget követően teljes körű elemzést kért a válogatottról.

A 9. csoportban Olaszország eddig három mérkőzést játszott a 2004-es Európa-bajnokság selejtezőjében, s 4 pontjával csak a harmadik Wales (6 pont/2 mérkőzés) és Jugoszlávia (4/2) mögött.