Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Feljelentette a Laziót a Manchester és Valencia

MTI
2002.10.30. 16:33
A Corriere dello Sport című olasz napilap értesülése szerint a Manchester United és a Valencia feljelentette egy római bíróságon a Lazio labdarúgócsapatát, mivel a fővárosi klub még mindig jelentős összeggel tartozik nekik.
- Nem aggódom a feljelentések miatt, mindkét érintett féllel megállapodtunk az újabb átutalás időpontjáról. Mendieta és Stam átigazolásának ügye is teljesen tiszta és kézben tartjuk a velük kapcsolatos teendőinket - reagált a hírre Sergio Cragnotti, az olasz egyesület elnöke.
A Lazio a holland Jaap Stam tavalyi szerződtetése óta még mindig tartozik 8 millió fonttal a Manchester Unitednek. Az FC Valencia pedig 2001-ben úgy engedte el Mendietát, hogy amennyiben 2003 előtt visszatér Spanyolországba, de nem korábbi együttesébe, akkor 12 millió eurós "büntetést" kell fizetniük a rómaiaknak. Ez máig nem történt meg, miközben a spanyol középpályást nyáron kölcsönadták az FC Barcelonának.
A jelentős adósságok következtében hozott FIFA-döntés miatt a Lazio nem igazolhat külföldről új játékost.