Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az UEFA búcsú komoly gondokat okoz a Brémánál

MTI
2002.11.15. 13:18
Nem marad következmények nélkül a Werder Bremennél, Lisztes Krisztián csapatánál, hogy kiesett a labdarúgó UEFA Kupa 2. fordulójában. Az esélytelenebb holland Vitesse otthonában elszenvedett 2-1-es vereség után a visszavágón a németek már 2-0-ra vezettek, a vége azonban 3-3 lett.

- Össze kell húznunk magunkat, mert a költségvetésbe beterveztük a 3. forduló bevételeit - kesergett Klaus Allofs sportigazgató.

Hozzátette: a vezetőség jelenleg négy játékossal is tárgyal a szerződésük meghosszabbításáról, s a kiesés ezeket az egyeztetéseket is befolyásolja majd.

- Most már a Német Kupára és a bajnokságra kell összpontosítanuk. A Bundesligában a cél a 4-6. hely.

A kisebb sérüléssel bajlódó Lisztes a visszavágón a 65. percben lépett pályára. A Werder a bajnokságban 12. forduló után a 6. helyen áll, hátránya 6 pont az éllovas Bayern München mögött.