Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elzavarták Szaúd-Arábiából a brazil világbajnokot

MTI
2002.11.25. 15:50
Csupán öt mérkőzésen játszott a szaúd-arábiai labdarúgó-bajnokságban szereplő al-Ittihadban, a vezetőség azonban máris szerződést bontott Bebetóval, az 1994-es egyesült államokbeli világbajnokság egyik brazil hősével.
A 38 éves támadó szeptemberben kötelezte el magát egy idényre, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, amit legjobban az támaszt alá, hogy csupán egy gólt rúgott.
A nyolc évvel ezelőtti világbajnok a nyáron a Vasco da Gamához szerződött, ott szerette volna befejezni pályafutását, a Rio de Janeiró-i klub azonban anyagi gondjai miatt kénytelen volt megválni tőle.
Az AFP szerint a szaúdi megállapodás szentesítésekor felvette az 1,1 millió dolláros aláírási díjának felét.
A világ egyik leggazdagabb államának bajnoksága néhány éve keresett pontvadászatnak számít a kiöregedő sztárok számára: így például az olasz Roberto Donadoni és a bolgár Hriszto Sztoicskov is több meccsen szerepelt.