Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Scolari és Camacho is a Benfica edzőjelöltjei között

MTI
2002.11.27. 13:50
A portugál labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Benfica vezetői azt szeretnék, ha a jövőben Luiz Felipe Scolari, vagy Jose Antonio Camachó irányítaná a csapat szakmai munkáját.

A SIC televíziós csatorna arról számolt be egyik műsorában, hogy a lisszaboni együttes havi 175 ezer eurós fizetést ajánlott fel a brazil válogatottat vb-győzelemig vezető trénernek. A világbajnok brazilok mestere mindenképpen Európában szeretne dolgozni, s a hónap végére igérte, hogy választ a nem kevés ajánlat közül.

Ugyanakkor Fehér Miklós hétfő óta edző nélkül maradt csapata, Jose Antonio Camachóval, a spanyol labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányával is tárgyalásokat kezdeményezett egy lehetséges szerződésről.

- A portugál klub valóban megkeresett, de konkrétumot még nem tudok mondani. Több kérőm is van, ezért csak akkor döntök, ha az összes ajánlatot meghallgattam - nyilatkozott Camacho, aki az idei világbajnokság negyeddöntője, a Dél-Korea ellen 11-esekkel elveszített mérkőzés után távozott a spanyol nemzeti csapat éléről.

A két egykori kapitányon kívül David O,Leary, a Leeds United egykori szakvezetője, és az argentin Carlos Bianchi neve is felmerült a lehetséges utódok között.