Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A ZTE kiütötte a Győrt a Magyar Kupában

Index
2002.11.27. 14:41
A Magyar Kupa nyolcaddöntői közül négy mérkőzést rendeztek szerda délután. Az MTK a Vasast és az Újpestet is elbúcsúztató Tápiószecsőhöz látogatott és Illés valamint Czvitkovics góljaival kétgólos győzelmet aratott.

A ZTE a Győrt fogadta és ütötte ki. Pedig bő negyedórányi játék után még az ETO vezetett, ám a szünetben már három góllal ment Bozsik Péter együttese. A meccs végére is megmaradt ez a különbség és végül a hazai gárda 5-2 arányban nyert és jutott a legjobb nyolc közé.

A Debrecen alacsonyabb osztályú ellenfélnél vizitált és a lehető legkisebb arányban győzött Szolnokon, így várhatja a pénteki sorsolást. A Videotonnak azonban nem sikerült érvényesítenie a papírformát és Várhidi Péter együttese 2-1 arányú vereséget szenvedett a BKV vendégeként.

A Sopron és a Ferencváros már kedden biztosította helyét a legjobb nyolc között, míg a Haladás-Siófok és a Kispest-Dunaferr mérkőzéseket később rendezik.