Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Több mint 4 millió forintra büntették a Fradit

MTI
2002.11.29. 19:20
Az Európai Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága 27 ezer svájci frankos (mintegy 4.24 millió forint) büntetést szabott ki a Ferencvárosra a november 12-i, VfB Stuttgart elleni UEFA Kupa-mérkőzésen történtek miatt.

A testület egyrészt a zöld-fehér szurkolók provokatív viselkedésére, petárdázására és zászlóégetésére reagált a határozattal, de az összeg egy részét a sárga, illetve piros lapok miatt kell befizetnie a klubnak.

A csapat két kapusa, Szűcs Lajos és Udvarácz Milán egy, illetve két találkozóra szóló eltiltást kapott, miután a játékvezetői jelentésben az szerepelt, hogy a lefújást követően mindketten megsértették a ciprusi bírót, Kosztasz Kapitaniszt.

Szűcs esetében nincs lehetőség a fellebbezésre, Udvarácz azonban jelezte: tiltakozik a döntés ellen, hiszen nem követett el semmit.

A németországi találkozót a házigazdák nyerték 2-0-ra, s ezzel bejutottak a 32 közé.