Sára, Márió
-6 °C
2 °C

Giggs és Silvestre Manchesterben marad

MTI
2002.12.03. 12:59
Szinte biztos, hogy néhány évig még nem változik a Manchester United labdarúgócsapatának baloldala, Ryan Giggs, és Mikael Silvestre is a csapatnál marad.

Giggs-et, a 29 éves walesi sztárt már többször hírbe hozták az Internazionaléval, Massimo Moratti milánói klubelnök a kedvencei közé sorolta. A még most is rendkívül gyors szélső azonban remekül érzi magát Manchesterben, eszébe sem jut, hogy máshol játsszon.

Szeretem a klubot, a várost is kedvelem - szögezte le Giggs. - Minden álmom teljesül azzal, hogy a világ egyik legjobb csapatában szerepelhetek. Ha már nem lesz így, akkor inkább befejezem pályafutásomat. Más együtteshez nem megyek!

A walesi futballista 1990-ben került a Manchester Unitedhez, jelenlegi szerződése 2006-ban jár le. Silvestre "csak" 1999 óta tagja Sir Alex Ferguson vezetőedző keretének, azóta viszont tökéletesen beilleszkedett. Ennek ellenére az elmúlt hetekben többször is szóba került, hogy távoznia kell.

A 25 éves francia védőnek azonban nem kell új környezetet megszoknia, mert további négy évre meghosszabbítják nyáron lejáró szerződését. "Már csak egy-két apróságot kell tisztáznunk. A főbb kérdésekben megegyeztünk, így a mi játékosunk marad" - mondta Ferguson.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!