Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Giggs és Silvestre Manchesterben marad

MTI
2002.12.03. 12:59
Szinte biztos, hogy néhány évig még nem változik a Manchester United labdarúgócsapatának baloldala, Ryan Giggs, és Mikael Silvestre is a csapatnál marad.

Giggs-et, a 29 éves walesi sztárt már többször hírbe hozták az Internazionaléval, Massimo Moratti milánói klubelnök a kedvencei közé sorolta. A még most is rendkívül gyors szélső azonban remekül érzi magát Manchesterben, eszébe sem jut, hogy máshol játsszon.

Szeretem a klubot, a várost is kedvelem - szögezte le Giggs. - Minden álmom teljesül azzal, hogy a világ egyik legjobb csapatában szerepelhetek. Ha már nem lesz így, akkor inkább befejezem pályafutásomat. Más együtteshez nem megyek!

A walesi futballista 1990-ben került a Manchester Unitedhez, jelenlegi szerződése 2006-ban jár le. Silvestre "csak" 1999 óta tagja Sir Alex Ferguson vezetőedző keretének, azóta viszont tökéletesen beilleszkedett. Ennek ellenére az elmúlt hetekben többször is szóba került, hogy távoznia kell.

A 25 éves francia védőnek azonban nem kell új környezetet megszoknia, mert további négy évre meghosszabbítják nyáron lejáró szerződését. "Már csak egy-két apróságot kell tisztáznunk. A főbb kérdésekben megegyeztünk, így a mi játékosunk marad" - mondta Ferguson.